Vi har veldig mye spennende spennende øl. Kort oversikt over høydepunkt:
- Finsk gårdsøl (sahti), servert av Mika Laitinen
- Estisk gårdsøl (koduõlu)
- Keptinis (litauisk øltype bakt i ovn)
- Flere typer steinøl fra flere forskjellige bryggerier
- Et råøl gjæret i mesken (hjemmebrygg, forsøk på gjenskaping av urøl)
- Gårdsøl fra Telemark, Setesdal og Sogn
- Stjørdalsøl
- Flere øl brygget på selvmaltet korn
Flere spennende foredrag:
- Professor fra Carlsberg forteller om forskning på kveik
- Forfatter Mika Laitinen forteller om finsk sahti
- Kåre Frøland forteller om kommersiell humledyrking på Voss
- Ny norsk kveiklab forteller om oppstart av kommersiell kveik-produksjon i Norge
Vi har 12 bryggerier som kommer:
- Skifjorden
- Geiranger
- Bygland bryggeri
- Voss bryggeri
- Klostergården
- Brulandselva
- Nøgne Ø
- Eik & Tid
- Ringnes Brygghus
- Tonga
- Rodebak
- Bjørnafjorden
Vi har 52 påmeldte hjemmebrygg, fra:
- Odd Stian Botnen
- 332 Furnesåsa Kveikeri (Carl Andreas Myrland)
- Arvid og Kirsten Solheim
- Lars Andreas Tomasgård
- Thor Humberset
- Osebrygg (Roger Langøy)
- Sigurd Johan Saure
- Idar Nygård
- Jørund Geving
- Stein Ove Raftevold
- Tjønes Bryggelaug (Ole Andreas Oterhals)
- Olav Gausemel
- Pellabakkjen Låvebryggeri (Arve, Tore, Ståle Raftevold)
- Espes bryggeri
- Terje Raftevold og Roger Bruland
- Vidtskue Brygghus (Kasper Andersen)
- Torkjel Austad
- Gunnar Skare
- Håkon Seljeset & Marianne Løvlid
- Jogeir Svee Halland
- Vasstrond’e Småbryggjarlaug (Ivar Husdal & Ivar A. Geithung)
- Arve Sundnes
- Kjell Arne Bjørdal
- Morgedal Susle- og Bryggarlag (Halvor Bjaaland & Terje Haugen)
- Andrus Viil